31-10-10

Hoe lager hoe liever?

herwig-van-hove-is-doorvet-en-doorzopen_220x345.jpg

Herwig Van Hove over Peter Goossens:
"Ik kan er niet tegen dat die chefs hun gastronomische principes verloochenen voor entertainment. Wat steek je van Peter Goossens en Sergio Herman op? Hoe je mensen moet kleineren. Peter Goossens is perfect in het doen, niet in het begrijpen. Hij weet dat je een stuk vlees moet laten rusten als het uit de oven komt, maar hij weet niet waarom. Goossens kan nog veel van mij leren."
"Die chefs meten zich een aureool aan van allesweter, maar wie is Peter Goossens om te zeggen of een bordschikking van een kandidaat uit zo'n programma goed is? Goossens is amper in zijn restaurant, dat hoor ik van veel mensen. Voor driehonderd euro per couvert mag je al eens een hand komen geven, vind ik."

 

herwig-van-hove-is-doorvet-en-doorzopen_380x260.jpgPeter Goossens over Herwig Van Hove:
"Die man is geen professional, dat is een chemicus die niemand kent en die heel zijn leven gefrustreerd is geweest en niets anders heeft gedaan dan mensen uitkafferen. Hij is dé wijnproever, maar hij kan niet op zijn poten staan omdat hij zo doorvet en doorzopen is. Niemand houdt rekening met zijn mening. Dat is echt crapuul de luxe".
Bron: She.be

 

Waar is de tijd dat de media nog nieuws brachten, en niet de rommel en sensatie die we nu dagelijks in de strot krijgen geramd. Dit is een mooi voorbeeld van typische kroegpraat, alleen springen de hedendaagse nieuwskanalen er wat graag op.
Het aantal goede, nieuwswaardige reportages zijn heden ten dage op een hand te tellen. En wat erger is, de degelijke journalisten beginnen ouder en zeldzamer te worden.

Commentaren

Ben het volkomen met je eens!

Gepost door: maike | 31-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.